Padel

Gruppen af padelinteresserede i klubben har oprettet en kontaktliste og en facebookgruppe, som gør det overskueligt at finde partnere og modstandere til træning. Hvis du ønsker aktiv deltagelse i padel, skal du blot henvende dig til bestyrelsens padelrepræsentant og blive optaget på listen.

Hele sommersøsomem er også padelbanen reserveret tirsdage kl. 18-20 til frit spil, hvor enhver blot skal møde op for at deltage i ad hoc grupperinger.

Klubben arrangerer diverse turneringer, herunder Tåsinge Open, som i år afholdes den 11.-13. august 2017.

Se invitationen her.

Lysanlægget gør det muligt at spille døgnet rundt hele året, og padelarenaen er således aktiv hele vinteren også.

Padelbats og -bolde findes i rekvisitkassen, såfremt du ikke har selv.