Sommerskole 2017

Hvis du er mellem 7 og 15 år, kan du tilmelde dig Tåsinge Tennis Klubs sommerskole i uge 32 – fra mandag den 7. august til fredag den 11. august 2017.

Der er tennis, sjov og leg hver dag fra kl. 9.00 til kl. 15.00.

Du behøver ikke at være medlem af Tåsinge Tennis Klub, men det er vigtigt, at du er interesseret i at lære at spille tennis.

Du får

- 30 timers tennisundervisning, spil, træning og leg.

- Du får mulighed for at lære 6 forskellige tennisspil.

- Almindelig tennis

- Short tennis

- Beachtennis

- Padeltennis

- Bordtennis

- Speedtennis

Du får desuden en T-shirt, en drikkedunk, et gruppebillede og et diplom samt frugt og saftevand hver dag. Du skal selv medbringe en madpakke.

Hvis du ikke har en tennisketcher, kan du låne en i klubben.

Trænerteamet

Trænerteamet består af igen i år af de erfarne trænere, Sandie, Marie og Louise.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at indbetale 675 kr. som indbetales på reg.nr. 9370, kontonr. 456 01 77084 i Spar Nord senest den 1. juli. Samtidig vil vi bede dig sende en e-mail med navn, adresse, e-mail-adresse, tlf.nr. på forældre i dagtimerne og fødselsdato og –år samt T-shirt-størrelse til mhklm.vindeby@gmail.com

Der er kun plads til 30 børn, så det er efter ”Først-til-mølle-princippet.”