Bliv medlem

Indmeldelse i Tåsinge Tennis Klub foregår ved at indbetale kontingentet på følgende konto:

Spar Nord

Reg.nr. 9370

Kontonr. 456 017 7084

MobilePay 26696 (Tåsinge Tennis Klub)

HUSK: Navn i reference (og respektive hal i indendørssæsonen, fx "Anders Andersen Tåsingehallen")

Nye medlemmer bedes pr. mail sende følgende oplysninger til kasserer Mette Nielsen, mette@taasingetennisklub.dk:

Navn, adresse, fødselsdato + år, tlf.nr. og mailadresse.

I Tåsinge Tennis Klub skelnes mellem kontingent og træningsafgift, idet ikke alle medlemmer ønsker træning med underviser. Nedenstående finder du satserne for henholdsvis kontingent og træningsafgift for de tilbudte træningsforløb.

Kontingentet omfatter fri brug af klubbens baner, ret til online booking af banerne, mulighed for mod depositum at få nøgle til klubhuset og dermed adgang til rekvisitter, køkken, lounge, toiletter og bad, samt lys på padelarenaen. Desuden giver kontingentet adgang til mod betaling af træningsafgift at deltage i klubbens træning med underviser, deltagelse i interne turneringer og netværk, samt ret til at modtage løbende informationer.

Træningsafgiften omfatter en ugentlig træningstime med uddannet træner og inkluderer i vinterperioden desuden halleje.

Kontingentsatser for perioden 1. maj 2017 – 30. april 2018:

Juniorer (under 18 år): 300 kr.

Seniorer (over 18 år): 500 kr.

Familie: 900 kr. Et familiemedlemskab medfører at hele familien bosiddende på familieadressen, samt børnebørn og udeboende børn under 26 år bosiddende i Svendborg Kommune, registreres med medlemsnumre. Børn og børnebørn uden for kommunens grænser registreres ikke som medlemmer i klubben, men kan frit medtages ved besøg hos medlemmer med familiemedlemskab.

Træningsafgifter sommeren 2017:

Første træningsdag er hhv. onsdag den 3. maj og torsdag den 4. maj 2017.

Der er ingen juniortræning i skoleferier.

Seniortræningen gennemføres hele sommeren, pår nær onsdag den 5. juli.

Sommersæsonen løber frem til 30. september 2017.

Juniorer 400 kr.

Seniorer 800 kr.

Spil tennis GRATIS i et år med Spar Nord

Spar Nord vil gerne slå et slag for tennissporten på Tåsinge, derfor tilbyder Spar Nord følgende:

Bliver du kunde i Spar Nord Svendborg, så betaler Spar Nord din og din familiens kontingent + træningsafgift i et år i Tåsinge Tennis Klub.

Så book et møde og lad Spar Nord se på mulighederne i din økonomi.

Henvis til Tåsinge Tennis Klub, når du booker dit møde i Spar Nord.

Nøgle til klubhus mv.

Medlemmer kan få udleveret en nøgle til klubhuset (køkken, lounge, toiletter, bad og mødelokale). I rekvisitkasserne i foyeren ligger der ketchere til tennis og speedminton, padels til padeltennis, beachtennis og speedtennis, bordtennisbats og petanquekugler mv. Nøgle rekvireres hos Søren Rasmussen. Depositum 250 kr.

Reservation af baner / bookingsystem online

Medlemmer af klubben kan frit reservere baner i bookingsystemet. Ved indmeldelse får du med dit medlemsnummer også et login til bookingsystemet.

Bookingssystemet findes på dette link.

Klubtøj

Klubben har i samarbejde med Sporten, Head, og Spar Nord fået mulighed for at tilbyde medlemmerne en serie af lækkert tennistøj til særdeles attraktive priser. Træningsjakken er med klubnavn, sponsorer og mulighed for mod betaling af 50 kr. pr. enhed at få påført eget navn.

Se hele kollektionen med priser her.

Køb dit tennisudstyr i SPORTEN

Alle medlemmer i Tåsinge Tennis Klub får 10% rabat på tennisudstyr hos SPORTEN i Svendborg. Oplys blot, at I spiller tennis i Tåsinge Tennis Klub.