Klubbens historie

2012

Fonden for Svendborg Sparekasse bevilliger på et bestyrelsesmøde 200.000 kr. til 1. etape af ombygningen af klubhuset.

For tredje år i træk afholdt klubben Vinter Cup. Denne gang med 52 deltagere i 8 rækker. Tåsinge Tennis Klub vandt selv to af rækkerne. Traditionen tro blev der vist herresingle-finale fra Australian Open på storskærm i cafeteriaet.

To af Tåsinge Tennis Klubs ungdomsspillere bliver af Fyns Tennis Union udtaget til seks elite-træningssamlinger i løbet af foråret. Det er U/12-spilleren Louise Nielsen og U/10-spilleren Mikkel Reinholdt Mohrdieck.

Tåsinge Tennis Klub lancerer en ny hjemmeside med helt nyt lay out på adressen www.taasingetennisklub.dk

Fredag den 17. februar kl. 11.30 blev det første spadestik til Tåsinge Tennis Park taget. Spadestikket blev taget af klubbens yngste medlem Mathias Nielsen og klubbens ældste medlem Inge Hesseldahl. 2. Spadestik blev taget af projektgruppen Mette Nielsen, Steen Rasmussen og Jan Rask. Begivenheden blev vist på TV2 Fyn.

Mathias Nielsen bliver den første Tåsinge-spiller, som vinder et Fynsmesterskab. Mathias vandt U/8-rækken i minitennis.

Tåsinge Tennis Klub afholder 2. udgave af Svendborgsund Open i Svendborg Tennishal. 24 spillere fra 7 forskellige fynske klubber deltog. Værtsklubben vinder selv to af de fire rækker.

Mathias Nielsen bliver den første Tåsinge-spiller, som vinder et dansk mesterskab. Det sker i U/8-rækken i minitennis, som blev spillet i Helsingør.

For anden gang afholder Tåsinge Tennis Klub klubmesterskab i short tennis. Der blev spillet i 7 rækker.

Fredag den 24. august kl. 11.00 indvier Tåsinge Tennis Klub under pomp og pragt Tåsinge Tennis Park i overværelse af mere end 100 repræsentanter for fonde, kommune, entrepenører, organisationer og medlemmer.

Søndag d. 2. september afholder Tåsinge Tennis Klub det første officielle Danmarksmesterskab i beachtennis. 36 deltagere kæmpede om titlerne i de tre rækker. Tåsinge Tennis Klub vandt selv to af rækkerne.

Lørdag d. 15. september afholder Tåsinge Tennis Klub det første officielle Danmarksmesterskab i padeltennis.

Tåsinge Tennis Klub holder for tredie år i træk Halloween Tennis Cup. Denne gang med 30 deltagere i 7 rækker. Værtsklubben vinder selv tre af rækkerne.

I december afholder Tåsinge Tennis Klub sin efterhånden traditionelle juleafslutning med aktiviteter for børn og voksne med efterfølgende saftevand, glögg og æbleskiver.

2011

2011 begyndte med 2. udgave af Tåsinge Vinter Cup. Denne gang med 41 deltagere fra ni forskellige jyske og fynske klubber. Turneringen blev afviklet som Short Tennis i Tåsingehallen. For første gang nogensinde i Danmark blev der spillet om en pengepræmie i en Short Tennis turnering.

Ligesom året forinden blev der vist herresingle-finale på storskærm direkte fra Australien Open.

Tåsinge Tennis Klub var så ubeskeden selv at vinde fire af de ni rækker.

Lørdag den 5. marts afholdt klubben første udgave af Svendborgsund Open - en tennisturnering på stor bane i Svendborg Tennishal.

Der deltog 30 spillere fra ni klubber. Fruens Bøge Tennisklub vandt tre titler. Tåsinge Tennis Klub tog selv en titel.

Onsdag den 30. marts afholdt Tåsinge Tennis Klub sin anden ordinære generalforsamling.

Ikke mindre end 30 børn og voksne hyggede sig med jordbærkage, sodavand, kaffe og te.

Bestyrelsen kunne præsentere detaljerede planer for den kommende Tåsinge Tennis Park.

2010

Den 18. april afholdt Tåsinge Tennis Klub sine første indendørs klubmesterskaber i minitennis.

Den 1. maj startede udendørstræningen på Svendborg Kommunes baner med to juniorhold og et seniorhold.

Den 20. juni afholdtes de første udendørs klubmesterskaber.

Den 10. oktober 2010 var der 65 medlemmer, med et konstant stigende medlemstal.

Klubben blev stiftet den 20. oktober 2009.

Den 25. oktober blev der afholdt åbent hus og gratis prøvetræning

Den 28. oktober startede træningen med to børnehold med 16 på hvert hold.

Søndag den 29. november afholdt klubben sin første turnering - Tåsinge Short Tennis Open 2009