Gæster og udlejning

Gæster er meget velkomne i Tåsinge Tennis Park.

Tennisparken kan benyttes af betalende gæster, når der er ledige baner.

En enkelt bane kan lejes for 100 kr. pr. time incl. adgang til at låne rekvisitter.

Dagskort kan købes for 100 kr. pr. person incl. adgang til at låne rekvisitter.

Skoler og andre større grupper kan leje hele parken for 100 kr. pr. person pr. dag incl. lån af rekvisitter og omfatter fri brug af parken og klubhuset kl. 9-16.

Henvendelse skal ske til kassereren, som sørger for reservation.

Gæster hos følgende samarbejdspartnere kan ved henvendelse i receptionen få foretaget reservation, udleveret nøgle og betale for lejen:

- Carlsberg Camping

Medlemmer kan medbringe gæster mod betaling af 50 kr. pr. person. Beløbet indbetales til klubbens konto med medlemsnummer og gæsternes navne i referencefeltet.

Ved større arrangementer kan medlemmer leje hele anlægget til en rabatpris på 400 kr. for den første time og 300 kr. for hver efterfølgende. Dette gør det muligt at afholde f.eks. en aktiv børnefødselsdag, en sporty familiefest eller måske en firmaudflugt med diverse konkurrencer. Henvendelse om afholdelse af sådanne arrangementer skal ske til kassereren, som sørger for reservation.